Skip to main content

Renovatie- en totaalsloop

Schimmel is inzetbaar binnen alle facetten van het sloopwerk. Het verzorgen van totaalsloop van bouwwerken en objecten tot het verrichten van renovatiesloopwerkzaamheden behoren tot de dagelijkse dienstverlening. Ook voor sloopwerkzaamheden binnen de wegenbouw is Schimmel beschikbaar.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Schimmel?

Geen omkijken naar

‘Je hebt er met Schimmel geen omkijken meer naar’: dit geven aannemers vaak terug als ze gevraagd wordt om de samenwerking te omschrijven. Wij doen er dan ook alles aan om onze werkzaamheden volgens afspraak en planning uit te voeren. Hier sturen wij op. Ook zorgen wij voor een open en structurele communicatie met de betrokken partijen. Eén aanspreekpunt, afspraken nakomen, planning bewaken, korte lijnen en directe communicatie: dat werkt.

Het gehele plaatje overzien

Het succes is enerzijds te danken aan de gewoonte van Schimmel om projecten realistisch in te schatten en zo de opdrachtgever van praktisch advies te dienen. Anderzijds is ook de motivatie van het personeel een niet te onderschatten factor. Daarmee is de correcte afwerking van projecten, en de maximale inzet van de beschikbare vaardigheden verzekerd. De investeringen van Schimmel zijn dan ook vooral innovaties in materieel, personeel en kennis, ingegeven door een voortdurend streven naar steeds strengere kwaliteitsnormen.

De kracht van de combinatie

Dat voor verantwoord slopen kennis van zaken nodig is spreekt voor zich. Maar Schimmel bied méér. Want door de verschillende disciplines, zoals betonboren en -zagen, en het deskundig en veilig verwijderen van asbest te integreren wordt een totaaloplossing geboden voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Op deze manier is de opdrachtgever niet langer afhankelijk van meerdere onderaannemers, waarmee de kwaliteit, snelle voortgang en eenduidige coördinatie van ieder project gebaat zijn.

Certificering

De werkzaamheden worden uitgevoerd geheel overeenkomstig de eisen vastgelegd in de beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen SVMS-007 onder certificaatnummer EC-SVMS-348 op naam van W.G. Schimmel BV. Zie certificaten.

Heeft u vragen over renovatie- en totaalsloop of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op