boren zagen hoofdfoto 1920x600

  • Home
  • Dienstverlening
  • Boren en zagen

Boren en zagen

Voor het uitvoeren van nauwkeurig boor- en zaagwerk heeft Schimmel een groot aantal moderne machines beschikbaar. Hoogwaardige apparatuur in allerlei vormen en uitvoeringen stellen ons, in combinatie met onze kennis en ervaring op dit gebied, is staat om ook voor uitzonderlijke situaties een passende oplossing te vinden.

Vakmanschap

Onze boor- en zaagspecialisten zijn gedreven vakmensen met oog voor detail. Afhankelijk van de uitdaging komen zij met verrassende en uiterst effectieve oplossingen. Omdat onze medewerkers vaak meerdere disciplines beheersen, denken zij mee in het grotere geheel.

Machines

Een groot arsenaal moderne zaagmachines stelt ons in staat elke gewenste sparing te verzorgen. Zelfs het zagen van haakse hoeken met een zogenaamde kettingzaag is mogelijk. Door het hele land zijn specialisten van Schimmel inzetbaar voor het nauwkeurig inzagen van asfalt- en betonverharding. Met zware dieselaangedreven zaagmachines en de koelwatervoorziening in eigen beheer is Schimmel beschikbaar voor zaagwerk van enkele meters tot meerdere kilometers. Daarbij komt dat al onze installaties volledig ‘self-supporting’ zijn, en indien noodzakelijk dus onafhankelijk van externe stroomvoorziening kunnen opereren.

Gecombineerde projecten

Onze specialisten op het gebied van boren en zagen worden regelmatig ingezet bij onze sloop- en asbestprojecten. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld slimme zaag- en/ booroplossingen die leiden tot minder overlast tijdens het slopen. Daarnaast zorgt een goede afstemming voor lagere kosten voor de klant.

Projecten

Hier treft u een aantal voorbeeldprojecten aan op het gebied van boren en zagen. Bekijk de foto’s en klik door naar de projecten waar u meer van wilt weten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: (055) 312 14 02.

meer projecten